UW EXPERT IN ONDERWATERFOTO & -VIDEOGRAFIE

Over MArine expedition services

SPECIALIST IN ONDERHOUD, HERSTELLING & MAATWERK
VAN ONDERWATERHUIZEN

Waarom kiezen voor Marine Expedition Services?

Er zijn veel goeie redenen te vinden om voor MES te kiezen. Maar als we er toch 5 zelf mogen geven, dan zijn dit onze redenen om voor MES te kiezen:

Wij duiken en fotograferen zelf. We kunnen dus écht uit de praktijk onze ervaringen delen en toepassen.

De merken die we vertegenwoordigen, horen bij de top-merken. Wereldwijd staan onze merken bekend voor hun kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

In onze eigen werkplaats beschikken we over alle technologie om uw materiaal te onderhouden en herstellen. We beschikken zelfs over een druktank waarmee we de waterdichtheid van de onderwaterhuizen kunnen test tot een diepte van 100m.

MES staat bekend voor het perfecte maatwerk. Zelfs op de meest vreemde eisen of vragen, kunnen we een custom made oplossing aanbieden. In onze werkplaats vervaardigen we alle onderdelen zelf met geavanceerde machines.

MES deelt zijn kennis met klanten en andere geïnteresseerden. Via webinars en workshops blijf je op de hoogte en kan je bijleren.

Onze Google Review score

3,7

Wij doen onderhoud & herstelling aan volgende merken

Het team van MES

Geert Nies

Geert Nies

Founder & onderwaterfotograaf
Geert is al meer dan 20 jaar de founder en bezieler van Marine Expedition Services. Hij is gediplomeerd fotograaf en ingenieur. Hij is de techneut van MES.

Marine Expedition Services is exclusief verdeler van Seacam in de Benelux.